Verwarming Services

Verwarming Service Brabant (VSB) is een service- en installatiebedrijf dat volledig is gericht op het onderhoud en installatie van cv-ketels en warmtepompen. Wil je meer weten over een nieuwe cv ketel of Hybride Warmtepomp of jaarlijks onderhoud? Ontdek dan zeker eens jouw mogelijkheden bij Baderie Nuenen & VSB.

VSB is het aangewezen bedrijf voor het onderhoud van jouw verwarmingssysteem. Wij bieden een breed scala aan diensten, van installatie tot reparaties en onderhoud.

Inwoners van de regio Brabant weten dat VSB het aangewezen team is voor verwarmingsonderhoud en -diensten. Wij bieden 24/7 snelle, professionele service om ervoor te zorgen dat het warmtecomfort in jouw huis optimaal blijft,

Onderhoudsabonnement, CV-ketel & Warmtepomp

Bespaar energie met slimme oplossingen in warmtecomfort, van losse verwarming-units, de volgende generatie in CV-ketels, de toekomst van warmtepompen tot alle verwarming, renovatie en installatie in jouw woning.

PS wij hebben warmtepompen uit voorraad leverbaar!

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Nuenen