Wellness Badkamer

Kies voor een luxeuze relaxruimte met een Wellness Badkamer

Badkamer Wellness

Relax, rewind en kom helemaal tot rust. Van infrarood douches tot een eigen sauna in jouw badkamer.

Wellness Badkamer | Waterval Douche

Maak van jouw badkamer een wellnessruimte

We weten allemaal dat badkamers slechts plaatsen zijn om te wassen en onze tanden te poetsen, maar waarom ze niet veranderen in iets meer? Met de juiste materialen, indeling en focus kun je een ontspanningsruimte creëren van jouw Badkamer.

Een badkamer is niet alleen een plek voor hygiëne; het is ook één stap verwijderd van een transformatie tot een levensstijl die bij je past! Van stoomcabines, een watervaldouche of saune – er zijn echt geen beperkingen aan wat voor type wellness jij zoekt voor jouw badkamer.

Wellness Badkamer | Sauna Badkamer

Complete wellness badkamer?

Je douche kan een luxueuze ontspanningsruimte worden met de toevoeging van functies als watervallen, sauna’s, infrarood douche en/of stoomcabines. Voeg wat zen-muziek toe op de achtergrond of ga voor een prachtige sfeerverlichting, voor dat extra speciale wellness tintje!

Bespreek je mogelijkheden met een van onze Badkamermeesters en laat je verrassen in de wereld van Complete Badkamers met de Baderie.

Wellness Badkamer | Stoomdouche Badkamer

Luxe douchen met infrarood

In een luxueuze relaxruimte kan een zonnebank niet ontbreken. Dus kies voor jouw badkamer voor een douche dat je de mogelijkheid biedt om  infraroodwarmte te gebruiken, terwijl je onder de douche staat. Dit kan veel fysieke klachten verhelpen. Bespreek met onze specialisten welke type uitvoering het best past in jouw badkame. Hiermee ontdek je de kracht van zonlicht en natuurlijke aanmaak van vitamine D onder je eigen douche.

Wellness Badkamer | Stoomdouche Badkamer

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie Nuenen